Gulvmand og totalentreprenør på hele Sjælland

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Speciale i gulve

Hos Lyhmark Entreprise har vi speciale i gulve. Hos os får du en dygtig og smilende gulvmand ud, hvis dit gulv skal laves. Som gulvmand rådgiver og vejleder vi vores kunder, så de får det helt rigtige resultat, der lever op til deres forventninger.

Alle typer gulve

Vi kan hjælpe med alle former for gulvarbejde og gulvservice. Vi sætter en ære i at være din gulvmand, uanset størrelsen på opgaven. Hvis du søger en gulvmand, der leverer resultater, som lever op til dine ønsker og forventninger, så er du i trygge hænder hos Lyhmark Entreprise.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er meget velkommen til at ringe til os på telefon 24 45 72 58 eller skrive til vores e-mail jk@lyhmarkentreprise.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Om det er som din gulvmand eller totalentreprenør, står vi klar til at hjælpe dig. Du kan også kontakte os på vores kontaktformular neden for.

Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vi er i det hele taget ganske ærekær i vores arbejde. Derfor starter vi naturligvis med en god og grundig forventningsafstemning. Dermed er alle parter enige om, hvordan det ønskede resultatet skal blive.

Udskiftning af vinduer, renovering af tag og nyt køkken

Vi udfører også tømrerarbejde som udskiftning af døre og vinduer, opsætning af køkkener og renovering af tage. Tage holder desværre ikke evigt, og derfor skal de vedligeholdes. Der er endvidere mange, der ønsker rejsning på deres flade tag. Det kan være med henblik på at nedsætte varmeregningen, gøre taget mere stabil, ændre på huset udtryk eller endda indrette beboelse på loftet.

Udskiftningen af døre og vinduer handler primært om at få tætte vinduer med energivenlige termoruder. Dertil kommer, at moderne vinduer er vedligeholdelsesfrie, men de er også praktiske i daglig brug.

Nye køkkener drejer sig primært om at få lækre og rummelige køkkener. De skal være praktiske, men også nemme at holde rene. Der er i det hele taget sket meget på køkkenområdet indenfor de sidste årtier, hvilket også gælder i forbindelse med hårde hvidevarer og andre elektroniske hjælpemidler.

Derfor skal du vælge os

Vi kan hjælpe med alle former for gulvarbejde og gulvservice, og vi sætter en ære i at være din gulvmand, uanset størrelsen på opgaven. Hvis du søger en gulvmand, der leverer resultater, som lever op til dine ønsker og forventninger, så er du i trygge hænder hos Lyhmark Entreprise.

  • Vi udfører altid kvalitetsarbejde

  • Vores samarbejde bygger på tillid

  • Vi overholder altid en aftale

Hvem er vi

Lyhmark Entreprise
CVR: 36434767

Her ligger vi

Romancevej 33, 1. sal
2730 Herlev