Linoleumsgulv

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Lækre linoleumsgulve

Linoleum er et meget slidstærkt produkt som er fremstillet 100% af naturmaterialer. Linoleumsgulv bruges ofte hvor der er behov for et slidstærkt gulv, som samtidig er nemt at vedligeholde.

Linoleum benyttes oftest på trapper, køkkengulve, skoler, kontorer, osv. Flere af vores kunder efterspørger også linoleum på bordplader vindueskarme, mm.

Man kan enten vælge at få gulvet lagt som baner med svejste samlinger, men de fleste farver kan også fås som fliser, hvilket kan give et rigtig flot mønster. Med linoleumsgulv får man et resultat som er nemt at holde. Holder i mange år om som aldrig helt går af mode.

Specialister i gulve

Hos Lyhmark Entreprise er vi specialister i alle typer gulve. Vi har en stor viden om forskellige gulvtyper, og vi sætter vores faglige ekspertise til rådighed når du skal vælge nyt gulv til boligen. Vore samarbejde bygger på tillid, overholdelse af aftaler og kvalitetsarbejde til tiden.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM GULVE

Kontakt en lokal gulvmand der sikrer det ønskede resultat, og lever op til dine ønsker og forventninger. Hos Lyhmark Entreprise er du i trygge hænder når der skal lægges nyt gulv.

Vi står klar til at rådgive og vejlede dig i forbindelse med valget af dit nye Linoleumsgulv. Du er velkommen til at ringe til os på 24 45 72 58 eller at skrive til os på e-mail jk@lyhmarkentreprise.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit gulv. Du kan også udfylde kontaktformularen neden for, og vi vil derefter kontakte dig hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge os

Vi kan hjælpe med alle former for gulvarbejde og gulvservice, og vi sætter en ære i at være din gulvmand, uanset størrelsen på opgaven. Hvis du søger en gulvmand, der leverer resultater, som lever op til dine ønsker og forventninger, så er du i trygge hænder hos Lyhmark Entreprise.

  • Vi udfører altid kvalitetsarbejde

  • Vores samarbejde bygger på tillid

  • Vi overholder altid en aftale

Hvem er vi

Lyhmark Entreprise
CVR: 36434767

Her ligger vi

Romancevej 33, 1. sal
2730 Herlev