Gulv efter din smag

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Vi laver alle former for gulv

Hos Lyhmark Entreprise er vi eksperter i gulve. Vi har en stor viden om forskellige gulvtyper, og vi sætter vores faglige ekspertise til rådighed, så vi altid kan vejlede og rådgive dig omkring dit gulv.

Epoxygulv

Epoxygulve er en gulvtype, som er slidstærk og let at rengøre. Det bruges ofte i industrielle sammenhænge, men har også fundet sin vej ind i de danske hjem. Det skyldes, at det er så hårdført og let at vedligeholde – og ikke mindst let at rengøre. Gulvet har mange fordele i de rum, som oftere er udsat for vand, såsom køkken, bryggers og badeværelse.

Vinylgulv

Et vinylgulv er et robust gulv. Ligesom epoxygulv er det let at rengøre, da det forsynes med en slidstærk og rengøringsvenlig overfladebeskyttelse. Vinylgulv har mange fordele, da det er et brandsikkert og støjdæmpende gulv, som tåler vand. Derudover kan man designe gulvet efter ønske, da det kommer i mange mønstre og farver. Eksempelvis kan et vinylgulv ligne et trægulv eller et stengulv.

Sildebensparket

Sildebensparket er en klassiker inden for gulve. Det har været fundamentet for eksklusive boliger i mange år. I dag findes det i mange hjem, da det har et tidsløst og stilrent design. Foruden det flotte design, er gulvet utroligt slidstærkt, hvilket formentlig er en af grundene til, at det er blevet så populært. Hvis du er ude efter et trægulv, som er slidstærkt, let at rengøre og vedligeholde, så kan sildebensparket være det rette gulv for dig.

Kontakt os for at høre mere om gulve

Vi står klar til at rådgive og vejlede dig i forbindelse med valget af dit nye gulv. Du er velkommen til at ringe til os på 24 45 72 58 eller at skrive til os på e-mail jk@lyhmarkentreprise.dk for at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe med dit gulv. Du kan også udfylde kontaktformularen neden for, og vi vil derefter kontakte dig hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge os

Vi kan hjælpe med alle former for gulvarbejde og gulvservice, og vi sætter en ære i at være din gulvmand, uanset størrelsen på opgaven. Hvis du søger en gulvmand, der leverer resultater, som lever op til dine ønsker og forventninger, så er du i trygge hænder hos Lyhmark Entreprise.

  • Vi udfører altid kvalitetsarbejde

  • Vores samarbejde bygger på tillid

  • Vi overholder altid en aftale

Hvem er vi

Lyhmark Entreprise
CVR: 36434767

Her ligger vi

Romancevej 33, 1. sal
2730 Herlev