Gulvlægning I storkøbenhavn og sjælland

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Gulvlægger med stor erfaring

Hos Lyhmark Entreprise tilbyder vi professionel gulvlægning i Storkøbenhavn og hele Sjælland. Ved enhver opgave er det vigtigt for os, at vores kunder er glade og tilfredse. Som kunde kan du derfor forvente at vi lytter til dine ønsker og forventninger. Vi vejleder og rådgiver dig i forbindelse med din gulvlægning.

Hos Lyhmark Entreprise er du sikret en gulvlægger med stor erfaring og mange kompetencer inden for gulvarbejde. Vores gulvlægger har bl.a. store kompetencer med flere typer af gulve såsom: Trægulve, linoleum, vinyl, epoxy, flydemørtel, betongulve samt sildebensparket og alle andre slags mønster parket. Vi ved også, at mange af vores kunder ønsker klinkegulve, hvor vores gulvlægger også har stor ekspertise heri. Hvad end der er tale om gulvlægning i køkken, entre, stue eller badeværelse, har vi kompetencerne til at klare opgaven.

Ekspertise i gulvlægning

Vi har også stor erfaring med støbning af gulve i alle typer af rum. Derfor er du i trygge hænder hos Lyhmark Entreprise. Vi  kan hjælpe med alle typer af opgaver inden for lægning af gulv. Vi klarer små som store opgaver, hvor vi har et stort fokus på at levere resultater, der lever op til dine forventninger.

Forventningsafstemning ved gulvlægning

Inden enhver gulvlægning lægger vi ud med en forventningsafstemning. På den måde kender vi alt til vores kunders forventninger, så vi undgår skuffede kunder. En god og grundig forventningsafstemning sikrer, at der er enighed om, hvordan resultatet skal blive. Derfor er du som kunde hos os garanteret, at vi altid lytter til dine forventninger og behov. Sammen med vores faglige ekspertise og erfaring skaber vi flotte og tilfredsstillende resultater.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at ringe til os på telefon 24 45 72 58 eller skrive en e-mail til jk@lyhmarkentreprise.dk, så giver vores gulvlægger et uforpligtende tilbud på din gulvlægning. Du kan også udfylde formularen neden for, og vi vil kontakt dig hurtigst muligt.

Derfor skal du vælge os

Vi kan hjælpe med alle former for gulvarbejde og gulvservice, og vi sætter en ære i at være din gulvmand, uanset størrelsen på opgaven. Hvis du søger en gulvmand, der leverer resultater, som lever op til dine ønsker og forventninger, så er du i trygge hænder hos Lyhmark Entreprise.

  • Vi udfører altid kvalitetsarbejde

  • Vores samarbejde bygger på tillid

  • Vi overholder altid en aftale

Hvem er vi

Lyhmark Entreprise
CVR: 36434767

Her ligger vi

Romancevej 33, 1. sal
2730 Herlev