Epoxy/polyurethan

Få et uforpligtende tilbud på din opgave

Epoxy

Epoxygulv er blevet ekstremt populært i de seneste 10 år. Epoxygulve anvendes hyppigt som alternativ til et klinkegulv, særligt fordi den løbende drift og vedligeholdelse af et epoxygulv oftest er lettere og omkostningsbesparende, herunder meget rengøringsvenligt, da der ikke er fuger i et epoxygulv. Der er hermed tale om fugefrie gulve.

Epoxygulve kan udføres i alle farver. Epoxy kan opbygges både som en maling men også som en belægning. Vi vil altid anbefale at man får lavet sit gulv som en belægning, altså et tykt lag.
Som regel når man får lavet epoxy er det på grund af at man ønsker et meget slidstærkt gulv, og det er det først når det kommer op i et tykkere lag.

Et epoxygulv er oplagt til gulve i private boliger, hvor man ønsker en slidstærk og rengøringsvenlig gulvbelægning – derfor er den også yderst populær til erhverv, kontorer m.m., hvor der er behov for en overflade der kan tåle hyppig belastning og rengøring.

Epoxygulve tilbydes også med skrid sikring.

Polyurethan

Også kaldet PU er et perfekt gulv hvis man både vil have styrken fra epoxy man også vil have noget gangkomfort. PU er meget blødt og fleksibelt.

Ønsker man ”Epoxy” i et privat hjem eller et sted hvor der kan være meget gang støj så vil vi anbefale at man vælger PU.

PU, fås i alle farver og kan lige som epoxy også laves skridsikkert.

Derfor skal du vælge os

Vi kan hjælpe med alle former for gulvarbejde og gulvservice, og vi sætter en ære i at være din gulvmand, uanset størrelsen på opgaven. Hvis du søger en gulvmand, der leverer resultater, som lever op til dine ønsker og forventninger, så er du i trygge hænder hos Lyhmark Entreprise.

  • Vi udfører altid kvalitetsarbejde

  • Vores samarbejde bygger på tillid

  • Vi overholder altid en aftale

Hvem er vi

Lyhmark Entreprise
CVR: 36434767

Her ligger vi

Romancevej 33, 1. sal
2730 Herlev