Telefoniske åbningstider 07:00 - 17:00

​Telefon: 24 45 72 58

​Totalentreprise i Herlev

Lyhmark Entreprise tilbyder totalentrepriser i forbindelse med byggeri, ombyggeri og renovering af huse, lejligheder og ejendomme. De to største fordele ved en totalentreprise er, at du dels undgår en masse bekymringer, og du dels kan spare penge på byggeriet i den sidste ende.

Forventningsafstemning er nøgleord i enhver totalentreprise

​Det vigtigste nøgleord hos Lyhmark Entreprise er forventningsafstemning. En grundig og ordentlig forventningsafstemning i en totalentreprise udgør 90 procent af arbejdet. En forventningsafstemning sikrer, at du får helt præcis det, som du tror, at du skal have. Den sikrer samtidig, at vi undgår skuffede kunder, der enten føler, at vi kommer med skjulte ekstraregninger, eller vi ikke har leveret det forventede arbejde.

Dertil kommer, at totalentrepriser sikrer, at du ikke skal bekymre dig om, hvorvidt den ene faggruppe ved, hvad den anden faggruppe skal, herunder hvornår opgaverne skal udføres, især hvis der opstår forsinkelser. Samtidig undgår du problemer, hvis du er utilfreds med noget, for der er ingen, der kan sige, at det er den anden håndværksmesters skyld. I en totalentreprise har vi ansvaret for det hele.

​​

I en totalentreprise har vi hele ansvaret fra A til Z

​Der kan heller ikke komme ekstraregninger, fordi den ene håndværker troede, at en anden håndværker skulle ordne noget. Du får blot en samlet pris, som du kan forholde dig til. Og sker der en skade i din bolig, så skal du heller ikke finde ud af, hvem der er skyld i det, for det er ganske enkelt vores skyld.

Kontakt Lyhmark Entreprise på telefon 24 45 72 58, eller på vores e-mail, der er jk@lyhmarkentreprise.dk, hvis du ønsker at arrangere et møde i dit hjem, hvor vi kan tale det hele godt og grundigt igennem, før vi sender dig et uforpligtende tilbud på en totalentreprise.

​​

Kontakt din entreprise konsulent

Romancevej 33, 1. sal

2730 Herlev​

CVR: 36434767

Telefon: 24 45 72 58

Firma & CVR

​Lyhmark Entreprise

CVR: 36434767

Adresse

Romancevej 33, 1. sal

2730 Herlev

Kontakt os