Telefoniske åbningstider 07:00 - 17:00

​Telefon: 24 45 72 58

Lyhmark Entreprise i Herlev tilbyder forskellige former for gulvarbejde. Vi lægger især vægt på slibning og lakering, eftersom det er solidt kvalitetsarbejde, der ikke koster mere end så meget andet gulvarbejde.

Stor erfaring med trægulve og andet gulvarbejde

​Vi har med andre ord store kompetencer inden for renovering af gamle og nyere trægulve, hvor vi kan lakere eller slibe og lakere. Vi har også stor erfaring med gulvarbejde som sildebensparket,og alle andre slags mønster parket .ligesom vi gerne arbejder med, linoleum, vinyl og epoxy.

En del af vores kunder ønsker endvidere klinker, hvor klinker typisk bliver lagt på et toilet, på et badeværelse og i et bryggers, men flere ønsker også klinker i deres køkken og i entreen. Og med inspiration fra udlandet, kan der også lægges klinker i stuen, især hvis der er gulvvarme. Klinker er ganske enkelt nemme at holde.

Vi kan endvidere støbe gulve, både i vådrum som badeværelser og bryggerser, men også i alle andre rum. Det kan ske i forbindelse med gulvarbejde, en gennemgribende renovering eller ved nybyggeri.​

​Vi starter alt gulvarbejde med en forventningsafstemning

​Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vi er i det hele taget ganske ærekær omkring alt gulvarbejde. Dertil kommer, at vi altid giver rådgivning om valg af træsorter, Eller andre typer belægning herunder af holdbarhed og vedligeholdelse. Og vi starter naturligvis med en god og grundig forventningsafstemning, så alle parter er enige om, hvordan resultatet skal blive.

Du er velkommen til at ringe til Lyhmark Entreprise på telefon 24 45 72 58 eller at skrive til os på jk@lyhmarkentreprise.dk for at høre mere og for at få et uforpligtende tilbud på gulvarbejde.

Kontakt din entreprise konsulent

Romancevej 33, 1. sal

2730 Herlev​

CVR: 36434767

Telefon: 24 45 72 58

Firma & CVR

​Lyhmark Entreprise

CVR: 36434767

Adresse

Romancevej 33, 1. sal

2730 Herlev

Kontakt os