Telefoniske åbningstider 07:00 - 17:00

​Telefon: 24 45 72 58

Lyhmark Entreprise - Din tømrer i Herlev

​Lyhmark Entreprise udfører tømrerarbejde for private boligejere, virksomheder og offentlige institutioner, der ønsker et godt håndværk, hvor kvalitet og pris hænger sammen.

Udskiftning af vinduer, renovering af tag og nyt køkken

​Vi udfører især tømrerarbejde som udskiftning af døre og vinduer, opsætning af køkkener og renovering af tage. Tage holder desværre ikke evigt, og derfor skal de vedligeholdelses. Der er endvidere mange, der ønsker rejsning på deres flade tag. Det kan være med henblik på at nedsætte varmeregningen, gøre taget mere stabilt, ændre på husets udtryk eller endda indrette beboelse på loftet.

Udskiftning af døre og vinduer handler primært om at få tætte vinduer med energivenlige termoruder. Dertil kommer, at moderne vinduer er vedligeholdelsesfrie, men de er også praktiske i daglig brug. Udskiftning af døre og vinduer kan desuden motiveres af, at de gamle er slidte og kedelige at se på, ligesom der kan være råd i dem.

Nye køkkener drejer sig primært om at få lækre og rummelige køkkener, der er praktiske, men også nemme at holde rene. Der er i det hele taget sket meget på køkkenområdet inden for de sidste årtier, hvilket også gælder i forbindelse med hårde hvidevarer og andre elektriske hjælpemidler. Det er for eksempel blevet ganske almindeligt med en opvaskemaskine.

Vi lægger vægt på en forventningsafstemning før vi starter

​Vi er medlem af Dansk Byggeri, og vi er i det hele taget ganske ærekær i vores arbejde. Derfor starter vi naturligvis med en god og grundig forventningsafstemning, så alle parter bliver enige om, hvordan resultatet skal blive.

Du kan ringe til Lyhmark Entreprise i Herlev på telefon 24 45 72 58, eller du kan skrive til os på​

Kontakt din entreprise konsulent

Romancevej 33, 1. sal

2730 Herlev​

CVR: 36434767

Telefon: 24 45 72 58

Firma & CVR

​Lyhmark Entreprise

CVR: 36434767

Adresse

Romancevej 33, 1. sal

2730 Herlev

Kontakt os